Novinky a recenze JVC

Recenze AVmania.cz: Recenze soundbaru JVC TH-E741B. Zvuk s Dolby Atmos pro ty, kdo chtějí více

Pokud máte nový televizor s větší obrazovkou, asi jste zjistili, že zejména u filmů zvuk z TV je prostě „malý“. Má malý výkon, slabé basy, protože zejména u levnějších televizorů se výrobci soustředí především na funkce a obraz, zvuková část pak zůstává stranou. Soundbar JVC TH-E741B patří do kategorie cenově dostupných soundbarů, které právě tohle řeší. Není drahý a nabízí velmi solidní výbavu.

více...


Recenze CHIP: Test JVC XS-E622B – výborný zvuk za rozumné peníze

Bluetooth reproduktor JVC XS-E622B patří z hlediska výkonu a rozměrů do střední třídy těchto oblíbených hudebních zařízení a z hlediska zvuku ještě o trochu výš.

více...


Recenze STEREO&VIDEO: Bezdrátové reproduktory JVC XS-E622B a XS-E322B označeny za výhodný nákup

Dvojice bezdrátových reproduktroů JVC názorně ukazuje, že sluchátkum bez ohledu na jejich výkony lze pořád konkurovat tam,
kde potřebujete zvukem také zaplnit prostor vně svojí hlavy. Tak začíná recenze v odborném časopisu STEREO&VIDEO 4/2023, kterou si můžete přečíst na následujícím odkazu.

více...


Recenze CHIP: Soundbar JVC TH-E851B Atmos 3.1 – solidní přídavné ozvučení

Tříkanálový soundbar JVC TH-E851B kombinuje středně velkou zvukovou lištu obsahující šest reproduktorů s bezdrátově připojeným samostatným basovým subwooferem. Výsledné hodnocení CHIP výborný (1,5)

více...


Recenze DATART: Mikrosystém JVC RD-E761 - kompaktní designovka se slušným zvukem

Mikrosystém JVC RD-E761 mile překvapil. Jedná se o kompaktní přitom výkonné zařízení, které má co nabídnout po zvukové i funkční stránce. Skvěle se osvědčil dálkový ovladač, se kterým vždy nastavíte vše, co potřebujete. Po zapojení mikrosystému JVC do zásuvky a zapojení antény už jej pak pohodlně můžete ovládat jen z gauče.

více...


Internetové rádio JVC RA-E981B k výhodnému předplatnému

Zajímají Vás novinky a trendy ze světa spotřební elektroniky? Pak si předplaťte časopis STEREO & VIDEO. Nyní získáte malý radiopřijímač se síťovými schopnostmi získáte za váhodnou cenu spolu s celoročním předplatným.

více...


Soundbar JVC TH-E851B zvolen Výrobkem roku 

Je nám velkou ctí oznámit, že náš Soundbar JVC TH-E851B byl zvolen výrobkem roku! Odborníci z renomovaného časopisu Stereo&Video jej označili za vítěze v kategorii SOUNDBAR S DOLBY ATMOS S NEJLEPŠÍM POMĚREM VÝKON/CENA ROKU 2022–2023

více...


Televize JVC LT-55VAQ8235 zvolena Výrobkem roku 

Je nám velkou ctí oznámit, že náš QLED televizor JVC LT-55VAQ8235 byl zvolen výrobkem roku! Odborníci z renomovaného časopisu STEREO & VIDEO jej označili za vítěze v kategorii RODINNÝ TELEVIZOR ROKU 2022-2023.

více...


Recenze Alza: Internetové rádio JVC RA-E981B - designové internetové rádio se skvělými funkcemi

Internetové rádio JVC RA-E981B potěší každého, kdo má v oblibě elektroniku s velkým výběrem funkcí. Kromě klasického FM vysílání přístroj nabízí také DAB+ a internetové rádio, databázi podcastů a možnost propojení s vlastním Spotify účtem. Navíc se k rádiu lze připojit i přes klasický kabel (AUX-IN vstup), USB či Bluetooth. V této recenzi se dozvíte, jak rádio funguje a jaké má plusy a mínusy.

více...


Cashback až 5 000 Kč na televize a audio produkty JVC

Pokud zvažujete nákup nové televize, soundbaru či rádia, právě teď je ta správná chvíle využít naši jedinečnou nabídku. Od 19. 9. do 31. 10. 2022 můžete při nákupu vybraných modelů JVC získat cashback ve výši až 5 000 Kč.

více...


Seriál o domácím audiu na zive.cz

Společně se serverem zive.cz jsme připravili seriál článků o domácím audiu. Dozvíte se v něm jak v dnešní době můžete vyřešit ozvučení u vás doma, ať už jde o domácí kino nebo o poslech rádia či podcastů.

více...


O2 TV aplikace na JVC Android TV

V JVC jdeme s dobou a proto je nově pro naše chytré Android televizory dostupná aplikace O2 TV. Novinka se týká modelových řad od roku 2020. Kromě otevřených dveří do nekonečna zábavy, se zákazníci mohou v případě pořízení O2 TV rozloučit s otravnou instalací set-top boxu.

více...


JVC PARTNER FORTUNA LIGY

JVC se stává oficiálním partnerem FORTUNA:LIGA! Značka, která byla odjakživa spojována s fotbalem, je zpět, kde má být. Jsme velice hrdí a věříme, že již brzy budete stejně nadšení jako my.

více...


Recenze CHIP: Internetové rádio JVC RA-E981B

Praktická krabička JVC RA-E981B kombinuje přijímač DAB+ s klasickým FM rádiem, díky možnosti připojení k Wi-Fi dokáže přehrávat internetová rádia nebo podcasty a prostřednictvím Bluetooth poslouží jako externí reproduktor.

více...


HBO Max a JVC Android TV

S nepřeberným množstvím zábavy přichází na český trh od 8. března 2022 platforma HBO Max. Těšit se můžete na filmy a seriály z produkce Warner Bros., HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network a spoustu další zábavy, poprvé na jednom místě. Dočkáte se tak například hitů posledních let jako jsou Hra o trůny, Euforie či Sedmilhářky.

více...


OLED TECHNOLOGIE A JVC

Technologie rozvíjená desetiletí tak, aby přinesla divákovi dokonalost a prvotřídní zážitek ze sledování. To je technologie OLED, a proto není žádným překvapením, že JVC přichází na trh se zcela novou řadou televizí OLED.

více...


JVC QLED LT-65VAQ8135 je výrobkem roku!

Je nám velkou ctí oznámit, že náš QLED televizor JVC LT-65VAQ8135 byl zvolen výrobkem roku! Odborníci z renomovaného časopisu Stereo&Video jej označili za vítěze v kategorii QLED TV s nejlepším poměrem výkon/cena roku 2021–2022.

více...


Televize JVC LT-55VA8035 s oceněním STEREO & VIDEO

Odborný časopis STEREO & VIDEO v čísle 04/2021 otestoval model JVC LT-55VA8035, který si vysloužil hodnocení Velmi dobrý a označení Výhodný nákup.

více...

 

Kde koupit JVC